Melissenpad

Het Melissenpad is een kunstpad van 1 km dat de boerderijen Burgstede aan de Postweg en Bitterschoten aan de Helweg met elkaar verbindt. U kunt op dit pad wandelen of fietsen.

Langs het pad komt u kunstwerken tegen die in beweging gezet kunnen worden door ergens aan te draaien of door erop te gaan fietsen. Oude gereedschappen zijn aan elkaar gelast en hiervan is een kunstwerk of een zitplaats van gemaakt.

Halverwege het pad staat een hooiberg.  U kunt hier lekker zitten onder het genot van een kopje koffie / thee uit het rustpunt. (https://www.rustpunt.nu/) Tegenover de hooiberg vind u Martine's veldbibliotheek. Deze boeken mag u houden of doorgeven aan een ander.

In het zomerseizoen kunt u een mooi boeket plukken van dahlia’s en zonnebloemen in onze pluktuin. In het najaar hebben we hier ook kallebassen en pompoenen liggen in de kraam.

Houdt u van wandelen? Het Melissenpad is het startpunt van het klompenpad Glindhorsterpad. Deze route is in totaal 10 km. (https://klompenpaden.nl/klompenpad/glindhorsterpad/


Bereikbaarheid Melissenpad

Auto’s kunt u parkeren op de parkeerplaats bij ingang Helweg 20 De Glind. Dan volgt u de P / klompenpad. Of op de parkeerplaats bij de Prinses Beatrixschool Postweg 15 in De Glind. Loop dan richting de Glind, na ongeveer 200m ziet u een bord van rustpunt, hier kunt u rechtsaf de weg oversteken en het Melissenpad volgen. 

Kunstpad in de gemeente Barneveld