Mogelijkheden Melissenpad:

Kinderfeestjes

Wij kunnen voor u een kinderfeestje organiseren op het pad o.a. een speurtocht, boerengolf, voetbalgames of bloemen plukken in de pluktuin en er een leuke creatie van maken. 

De speurtocht gaat over het hele pad en bestaat uit fotovragen en leuke opdrachtjes. Tussendoor kan er wat gegeten en gedronken worden in de hooiberg.

Boerengolf op het pad zijn 12 holes aangebracht. Je speel met een klomp aan een stok en een balletje.

Bloemenplukfeestje kan vooral in de zomermaanden tot eind september gevierd worden. De kids kunnen zelf met een schaartje de bloemen knippen die ze mooi vinden, daarna gaan we er in de hooiberg een leuke creatie van maken.

Voetbalgames  Met een voetbal volg je een uitgezet parcours van holes en behendigheidsspellen. Voor verdere uitleg kunt u kijken onder het kopje voetbalgames op de homepagina.

De feestjes duren gemiddeld 1,5/ 2 uur afhankelijk van de groepsgrootte. 

Vul het contact formulier in om aan te geven naar welk feestje uw interesse uit gaat.


Gaat u op eigen initiatief met een groep kinderen gebruik maken van het pad, neem contact met ons op voor de mogelijkheden. In het verleden is het al te vaak gebeurd dat de kinderen uit het oog ontsnappen en vernielingen aanbrachten, wat natuurlijk niet de bedoeling is.

Graag het onderstaande contact formulier invullen met uw naam en de datum en tijd dat u aanwezig bent.


Rondleiding

Vind u het leuk om een rondleiding over het pad te krijgen met uitleg van de kunstwerken en andere wetenswaardigheden van de kunstenaar zelf, dan kunt u deze boeken.

Duur: +/- 1 uur 

Kosten: € 40,-


Hooiberg afhuren

U kunt de hooiberg afhuren voor een dag/dagdeel of voor een avond . Bijvoorbeeld een familie feestje eventueel in combinatie met de voetbalgames of boerengolf en een lekkere BBQ .  

Vul het contact formulier in voor meer informatie over het afhuren van de hooiberg.

Kunstpad in de gemeente Barneveld